Avril Lavigne :)

Lyssnar på hennes låtar för tillfälet. Dom är så jävla bra. Tänkte bara säga att jag lever.

Godnatt! :D


Förlåt!!

Förlåt, Jag menade inte att vara dum mot dig. Jag var dum i huvudet som sa det men snälla förlåt mig! <3

Myspys

Godkväll:)

Sitter här ensam i mörkret och har nyss kollat på film med några. Johanna, Fredrika, Maja, Vanna och olof. Det var trevligt men två av dom har match imorgon så dom behövde gå hem. Haha vet ni Johannas klass är efterbliven!! Dom har tider dom ska vara hemma haha. Filmen var Dear John förresten.  Den borde alla se. Den vackraste film jag någonsin sett. Filmkväll får vi göra om sägerjag till er som var här <3 Imorgon vet jag inte vad som händer men något dycker säkert upp. Ta dan som den kommer typ eler vad man nu säger.

Sov gott! <3


Innebandy :)

Tja tja bloggen :) dags för innebandymatch snart denna trevliga fredag. As taggad faktist. Mot Handeln i hässelbyhallen. Hoppas vi bara vinner. Min dag har varigt som alla andra skola och varit hemma en stund. Haha juste vi fick en läxa att skriva en uppsats om kofissar. :)


Puss på rumpen <3

Här är jag!!


En bild på mig :)



:D

Tja Tja Bloggen, eran favorit Jocke här!

Sitter vid datan och kollar på tv och smsar med Johanna med bästa bloggen! :)
Erkänner att den är bättre än min, å då är den bra!

Idag har jag varit i skolan, men slutade typ kl 12, så drog till vby och kollade på fotboll och innebandy saker. Hälsade även på på pappas jobb en stund. Mötte oxå Nellie och Johanna där efter dom hade varit i stan. Så hade sällskap med dom på bussen.


Vi kan låtsats att det här är jag ;)

Puss på rumpan!


RSS 2.0